اعلام نتایج پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در سال تحصیلی 96 - 95

۳۰ تیر ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۴ کد خبر : ۴۳۷۳ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۵۱۵۲

بدین وسیله اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تبریزدر رشته های ذیل اعلام می­گردد:

پذیرفته شدگانی که قطعا تصمیم به تحصیل در دانشگاه تبریز را دارند و اسامی آنها در ذیل آمده، جهت انجام مراحل بعدی اعم از نحوه ثبت نام و سایر مراحل اداری منتظر اطلاعیه بعدی در وب سایت دانشگاه باشند؛ ولی پذیرفته شدگانی که تمایل به تحصیل در دانشگاه­های دیگر را دارند الزاما در خواست کتبی انصراف به همراه تصویر کارت ملی خود را حداکثر تا مورخ 95/5/27 به شماره تماس 04133392972 فاکس و یا به آدرس ایمیل RSLPARVIZI@TABRIZU.ac.ir ارسال نمایند.ضمنا در صورت نیاز به مراجعه حضوری از تاریخ 95/05/23 به بعد مراجعه فرمایید.

اسامی  پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع دکتری سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در سال تحصیلی 96 - 95

اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در سال تحصیلی 96 - 95